fredag 1. april 2011

Live webcam i fjellsiden - hva er vitsen?

Vi har lenge hatt gleden av å samarbeide med Bergens Tidende med å ha et live webcam på Finse. Og at det i løpet av en måned har over 100 000 single treff, og at det konstant (i gjennomsnitt) sitter 150 mennesker å følger med oss hele tiden, viser at dette er populært! Litt uvist hvorfor, men "okke som", åpenbart spennende å se om det beveger seg noen på perrongen.

Mange syns iallefall det er hyggelig å se på livet på perrongen. Og når kameraet faktisk viste livet på perrongen så gav jo det mening å ha et live webcam på Finse... Her kan dere se hvordan vinkelen var før:


Dette bildet viser slik vi hugser webcam`et. Sol, fint vær og en mulighet til å se perrongen på Finse. God stemning!

Men det er mørke tider på Finse, for noen har tatt den gode kameravinkelen fra oss, og vi lurer på hva vi skal med et live webcam som viser dette:Det er nesten som "go' stemningen" er borte... Og var ikke været mye bedre når vi hadde den gode, gamle kameravinkelen? Dette skal jo være et kamera som viser hvilket vær vi har på fjellet. En mulighet for deg å gå inn å se om vi sitter i solveggen eller om vi kjemper mot stormen. Men vi lurer på hva i alle dager som er vitsen med å ha et live webcam som skal vise været, om det ikke skal vise folkelivet på perrongen? Da kunne jo dette like godt være et kamera som viser "stillbilder".

Nei; Gi oss den gode gamle vinkelen tilbake! Gi folket en mulighet til å følge med på livet på perrongen!
Hva syns dere? Bli med å kjemp for å få den riktige kameravinkelen tilbake!

Finsefolk! Foren eder!

Merete og Hilde
Finse1222

1 kommentar:

  1. De her fått en mail av meg ang. dette! Enda ikke fått svar... Håper dette blir rettet på snarest av bt.no! PS. Har selv en blogg på en forum side for tog interriserte. ;)

    Mvh
    Stein Helleland

    SvarSlett