lørdag 14. januar 2012

Kjøkken1222

Som mange av dere vet så har vi et godt kjøkken på Finse1222. Det startet med Ronny for leeeenge siden, og siden har vi strevet med å holde det samme høye og stabile nivået som han presterte gjennom så mange år. Fortsatt har vi gleden av Ronny sine kokkekunster, men mest har vi gleden av Ronnys selskap til personalmiddag. Og det er hyggelig!
Det har vært både gode år og mindre gode år etter at Ronny sluttet en gang tidlig på 2000-tallet. Nå er det gode år, sammen med vår argentinske kjøkkensjef Federico Javier Aldorino. Eller Fede som han kalles. Sammen med sine ansatte på kjøkkenet kombinerer han det norske med det internasjonale. Noen kalte akkurat Fedes kjøkken for Mini El Bulli. Ingen dårlig attest. Sammen med Fede jobber Jens Henriksson. Jens har vært på Finse i mange år, men dette er hans første sesong som kokk. "Jens is working fucking good" sier Fede. Og til å hjelpe oss i januar og ellers utover sesongen har vi verdens beste Laura. Alt ligger dermed til rette for nok en god matsesong på Finse1222. 

Første helgen i januar feiret Lea bryllup på Finse. Lea jobbet her i 2005 og 2006, så det var ekstra hyggelig for oss at hun valgte å legge en så viktig begivenhet til Finse1222. I løpet av bryllupsmiddagen var det en fotograf innom, Terje Svindseth for å dokumentere. Han har tatt alle bildene i dette innlegget. Og bilder sier mer enn ord.
Så her har dere Happy Kitchen1222:

Kjøkkensjef Fede i bakgrunnen og Restaurantansvarlig Gerardo (Gordo eller GeraLdo, som Ina sier)


Fede og Verdens Beste Laura. Happy moments.


Fede legger opp mat


Kokk Jens Henriksson (kalles bare Jens) sammen med Fede


Jordskokksuppe med trøffelolje


Samme suppen, men nå på bordet


Restaurantsjef GeraLdo instruerer før servering


Kjøkken1222

GeraLdo in movement


Selv om det ikke er så mye gjester på Finse helt i begynnelsen av januar, så har vi likevel hatt en flott start på vintersesongen. Med fulle hus både nyttårshelgen og bryllupshelgen. Stemningen er god, de nye ansatte har landet etter den harde starten, vinteren bygger seg opp med mer og mer snø, det er Geilovind nesten hver dag og minusgradene kommer krypende i takt med at månen øker.

Velkommen til oss på 1222 i vinter!

Merete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar