mandag 4. april 2011

Bloggi'n!

Det er mandag og tid for en aldri så liten helgerapport. Etter møtevirksomhet i Oslo var det gledelig å sette seg på toget mot Finse og fullbooket hotell på fredag. Når man i tillegg er så heldig å få med seg et par venninner fra tigerstaden og har blitt lovet kitekurs, ja så ligger alt til rette for en bra helg. Vi får stadig vekk tilbakemeldinger om at Finsebloggen var en god idé og så lenge den leses fortsetter vi å by på oss selv. Det er mange som spør hvorfor det står så lite om kveldene i Boggi'n. De som har vært på Finses hotteste disco kan nok fort enes om at det ikke er nødvendig med detaljerte rapporter derfra. Det skjer noe med oss nordmenn når vi kommer til fjells og får ubegrenset tilgang på Jäger og Fernet. Vi takker allikevel Ingrid for hennes bra navnforslag til Boggi-bloggen; Bloggi'n. Vi skal tenke på å ta med Boggi-historier i fremtiden. Vår anbefaling er å heller ta turen til Finse, svinge innom kjelleren og se galskapen med egne øyne. At markedsansvarlig og bookingansvarlig ligger på hver sin hattehylle i togbåsen til Narvik er ikke et uvanlig syn. Velkommen til Finses hotteste disco!

Er også særs nøgd med å endelig ha testet kiting. Det skal sies at det var en mini-mini-kite man lekte med og at man ikke vær i nærheten av å tørre og teste med ski. Det var uansett tre fornøyde jenter som hadde lært hva loop, leach og power zone er. Man har sett mye rare knall og fall der ute, og man har bygget opp en frykt for denne sporten, men i øsende regn på Finsevann overvant jeg min frykt for kiting. Takk til Espen og Helge fra Kiteskolen.no. Kan også fortelle at Helge var strålende fornøyd med å motbevise myten om at det ikke går an å skiseile med brett - brettseiling var great success!


Etter regnet på lørdag var det helt i orden å våkne til strålende sol på søndag. Det var bare å hente frem solkremen og skiene. Det var høyt aktivitetsnivå både på Finsevann og i skiløypene. Det var mange solbrente neser å se på perrongen ved avreise søndag ettermiddag. Vi går inn i en ny vinteruke på Finse. Her forsøker vi å ikke irritere oss, men heller glede oss over arbeidet (les: bråket) i restauranten. Skal disse håndverkerne virkelig klare å sette opp listene i taket før påskegjestene kommer? Vi tror det ikke før vi ser det.

Yr.no lover oss snø, regn og vind denne uken og vi håper at vi nå bruker opp det dårlige været før påske. Da har vi nemlig bestilt strålende sol. Selv om uteansvarlig Håpet Gundersen er drittlei av å grave frem lavvoen, er vi glade for snøen som legger seg og sørger for gode forhold i løypene til påske.


Høyfjellshilsner
Hilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar