tirsdag 15. mars 2011

Hurra for Finseblogg!

Over en aldri så liten øl på langbordet diskuterte daglig leder og markedsansvarlig (undertegnede) om ikke Finse 1222 også burde ha en blogg. Er det en ting vi ikke kan noe særlig om på Finse så er det sminke og mote, men vi har fått med oss at det er lov å blogge om andre ting.

Vår blogg om klær og sminke hadde blitt kort – ulltøy, gore-tex og kuldekrem. Vi har hørt litt rundt om hvordan blogging skal foregå. Vi vet ikke helt om vi har forstått blogging, men vi tror uansett at Finsebloggen kan bli både interessant, morsom og innholdsrik.

Vi diskuterte litt hva vi kunne skrive om. Vær blir viktig, det er mye vær på Finse. Det ble foreslått at vi kunne skrive litt om hva slags vær det blir neste uke så slipper vi de telefonene som vi for eksempel hadde forrige uke; hva slags vær det blir i april? Så lo vi høyfjellstrollene litt av asfaltfolket, man utvikler en egen form for humor i høyfjellet.

Finsebloggen kommer til å handle om livet i høyfjellet. Dere skal få bli litt kjent med de ansatte på hotellet, våre gjester og de andre bosatte på Finse. Når vi blir utsatt for fantastiske naturopplevelser så skal vi blogge om det med engang. Bloggen vil med andre ord oppdateres relativt hyppig med historier fra våre sykkelturer, skiturer, brevandring, skiseiling, og vandring. Vi tar også med de helt dagligdagse hendelser som er av nevneverdig karakter.  

Gled dere til å følge et fantastisk sted, med spennende mennesker og overraskende mange morsomme begivenheter!

1 kommentar: