fredag 18. mars 2011

Full Moon Party

Helgen har kommet, det har falt vektløs nysnø, toget har fraktet gamle kjære til fjells, det er lys i hus og hytte, det meldes om sol og Geilovind på lørdag, det lukter deilige vafler i resepsjonen, noen har fraktet heimabrygg til Finse, og snart er kaffi`n klar!

Helgen startet litt hardt for en dame som sammen med en gruppe studenter lå i snøhule inne ved Sandalsvatnet, og Finse Røde Kors Hjelpekorps ble bedt om å hente henne til Finse. Verdens største Erling og rekrutten Håpet Gundersen fikk rykke ut på snøscooter. Jeg fikk sitte på, og jeg er egentlig best til det. Siden Håpet er rekrutt så fikk han ta den trøtteste scooteren, mens Erling fikk kjøre den raskeste. Vi kunne knapt se Håpet i all den svarte røyken som freste ut av den trøtte scooteren. Det var mye løssnø i terrenget, som gjorde scooterkjøringen krevende. Pasienten var, etter forholdene, bra, og ble fraktet ned til Finse, hvor luftambulansen ventet. Vi gikk inn på Finse1222 og tok oss en lunka kaffi. Der møtte vi Eirik Nordahl Pedersen, attraktiv (les: rik) ungkar på Finse, og fikk feiret hans 39 års dag med en nystekt vaffel. Ida som er ny i resepsjonen tok feil av vaffelrøren og aspargessuppen, så de første vaflene hadde både rar konsistens og luktet litt underlig. Det hører med til historien at Ida Larsson er kokk :-) Feilen er oppdaget og rettet opp, og det serveres nå ekte høyfjellsvafler.

Vi tar gjerne i mot oppskrifter på god vaffelrøre om noen vil dele det med oss! Aspargessuppe fungerte ikke.

Hotellet er nesten fullt i helgen med masse spennende gjester. Blant annet en kjær stamgjest, Colin Kenworthy, som er over gjennomsnittet interessert i Star Wars, og trasker rundt på ulike "locations" hver dag. Det er mange misunnelige Storm Troopers der ute som følger spent med på alle facebook-oppdateringer Colin gjør fra Planet Hoth!

Vi er på jakt etter gode Star Wars historier fra Planet Hoth, og /eller bilder fra under filmopptakene. Send de gjerne til oss!

På lørdag arrangerer personalet på Finse1222 Full Moon Party. Nå er ikke utsiktene så veldig gode for at man faktisk får se fullmånen denne dagen, men det gjør man jo sjelden i Boggi`n uansett. Og om du ser fullmånen i Boggi`n, ja, da er det vel på tide å gå hjem..., eller hva Danne Sund?
Full Moon Party består av å gå så langt opp skibakken man orker (om ikke Asbjørn og Ronny skal ha kveldskjøring? Please...) og så kjører man i lyset av fullmånen (eller i lyset av fakler) og direkte til Boggi`n. Vi har selvsagt tenkt på å kjøre tonnevis med sand inn i Boggi`n, men det stoppet på idèstadiet. Vi stiller med en bartender med måne og en åpen hawaii-skjorte, et eget Full Moon barkart, og sommerlig musikk...

Er det noen som har en Full Moon spilleliste?

Hjertelig velkommen til Finse og riktig god helg, alle sammen!

Merete

1 kommentar: