mandag 1. april 2013

Den følelsen når...I sosiale medier ser man det legges ut bilder med tittelen; den følelsen når. Bilder sier mye mer enn tusen ord er et kjent ordtak og etter denne påskeuken kunne vi bare ha lagt ut bilder med tittelen; den følelsen når. Men vi velger å kombinere bilder med ord når vi nå skal rapportere om påsken på Finse 1222. For å starte med konklusjonen; det har vært en magisk påske. Som daglig leder Trygve Norman sa i talen på påskeaften, påsken 2013 kommer til å være påsken vi for alltid husker, den påsken vi forteller våre barnebarn om.

Uforglemmelig påske Foto Nicklas Stenman
Den følelsen når du våkner til sol er en ting. Men vi kan jo også snakke litt om følelsen når du våkner hver dag i ti dager til strålende sol, ingen vind og fantastisk skiføre. Det er noe ganske magisk over det. Det har vært kaldt, men varmt i solen. Den følelsen når man er kommet hjem fra skitur, påskefargen er på plass og man nyter utsikten med en solnedgang som farger himmelen rosa, lilla, gul og oransje, det er noe ganske magisk over det også.


Solen har gått ned Foto: Gunhild Olerud

Det er mange ting som skjer med nordmenn når alt er så magisk. Da begynner vi å snakke og smile til folk vi ikke kjenner. Vi snakker om føret, vi snakker om den gode maten, vi snakker om hvor fint alt er og hvor heldige vi er. Og vi deler ikke lenger gledene bare med de vi bryr oss aller mest om, vi deler gleden med alle.

Klemsburunden langfredag Foto: Christoffer Bjerke
Den følelsen når maten du får servert er like bra hver dag, nye smaksopplevelser som definitivt er verdt å legge på minne. Fargerike retter og servitører som smiler om kapp med både solen og gjestene. Det er så vakkert at det nesten er ekkelt, det er nesten for harmonisk. Også var det disse fantastiske påskegjestene våre, takknemlige som alltid og ikke minst hyggelige. Ingen er redde for å skryte og det betyr så mye for oss. Spesielt betyr det mye for våre ansatte som jobber lange vakter, sover lite og gjør sitt beste for å gjøre alle fornøyde. Og midt i kaoset har vi også hatt det hyggelig. 

En skikkelig skål for personalet ved Finse 1222 Foto: Trygve Norman
Den følelsen når du kommer inn på Klemsbu og det er vaffelkø nesten ut døren, men alle har tid til å vente. Den følelsen når du har lagt en lang skitur bak deg, er litt sliten og kan sette deg i solveggen med en fornøyd følelse. Eller kanskje unne deg en hyggelig after-ski i Snølounge 1222. Det var med stolthet og glede at man endelig kunne åpne døren ut fra resepsjonen og lede folket ut i hotellets snøbar. Den litt spesielle lukten ble man faktisk vant til. Ja, så hyggelig var det der at man ikke brydde seg om den.

Gule påsketulipaner Foto: Sebastian
Den følelsen når samtlige hotellgjester og Finsevenner sitter samlet til en felles festmiddag for å feire en magisk påskefeiring. Det var så god mat, det var så god vin og det var så riktig å hylle de ansatte, velfortjent stormende jubel.

Ikke en sky - magisk! Foto: Hilde Vikane
Og konklusjonen avslørte vi jo i første avsnitt og vi har gjentatt oss selv opptil flere ganger underveis. Det har rett og slett vært magisk. Vi har takket hverandre og skrytt av hverandre, men vi ønsker også å takke og skryte av våre gjester. Det er en glede å drive et hotell med så mye fine gjester. At solen var med oss hver dag fra palmehelgen og helt frem til i dag er vel ingenting annet enn fortjent. Og vi kan jo godt ta med at det er like fint i dag og at det skal være sånn i mange dager til – vi er så heldige som bor på Finse.

Takk til alle for en magisk påskeuke!              

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar