torsdag 26. januar 2012

Det blåser fra øst....

... og det er ikke hverdags på Finse. Snøen legger seg på "feil" steder, og i stedet for å fly til jobb så må du kjempe deg til jobb (ikke Hilde og Ina, da...). Bonusen er selvsagt at det går lett å komme seg hjem etter jobb. En ting som ikke fravviker fra normalen (at det blåser fra vest) er at døren inn til huset mitt snør ned, like forbannet... Det er iallefall en ting som er sikkert at de har plassert døren på det mest snøsikre stedet på Finse. Men i dag kommer Asbjørn og måker alt sammen vekk, så det gjør ikke noe :-)

Finsejazz helgen nærmer seg. Utstyret er på plass. Tom er her. Snart skal det rigges. Og snart kommer rødvinsdrikkende bergensere med tørkle i halsen. Vi gleder oss til det braker løst. Det bruker å være et perfekt "snowjam-vær" under Finsejazz. Men værmeldingen i år sier at det skal bli perfekt Finsejazz-vær denne helgen. SOL SOL SOL, og ikke så mye vind hele lørdag.

Så det blåser fra øst og været ligger an til å bli uvanlig bra for Finsejazz å være.... uvanlige ting skjer. Men her en kveld på langbordet oppdaget jeg plutselig at det hang et bilde på en av stolpene, et bilde som ikke har hengt der tidligere. Vaktmestrene, som henger opp bilder, har ikke gjort det. De mener det er for mange bilder på hotellet. Og at det ikke er plass til flere. At bilder drukner i bilder. Og her fikk de bevist litt poenget sitt. Inn mellom historiske bilder av Alice og Joseph og Andreas har det sneket seg inn et mystisk bilde.


Fordelen med bilde er jo at man lett kan se hvem som har gjort det... Vi mistenker han for å være en del av Hilde sitt fantefølge fra nyttårsaften. Vi liker kreativiteten, Geir! Nå går vi på jakt rundt på hotellet for å se om det er flere som har hengt opp sitt eget porterett på våre vegger. Vi liker at gjestene våre føler seg så godt hjemme at de henger opp et bilde av seg selv. Finsestyle!

Velkommen til jazz, jam og expedition!

Merete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar